Április - 2018
H K S C P S V
  01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
24 25 26 27 28 29
30  

A projekt rövid bemutatása

Az Élelmiszer-tudományi Kar Hűtő és Állatitermék Technológia Tanszéke „Ultrahang alkalmazása húsok és húskészítmények gyártástechnológiájának fejlesztése” témában működik közre technológia transzfer projektben, mivel a kutatások eddigi eredményei alapján e K+F+I „termék” alkalmassá tehető üzemi méretű alkalmazásra, így alapját képezheti konkrét technológia transzfer megvalósításának.

 

A projekt konkrét gyakorlati célja az ultrahangos érlelési technológia piacéretté tétele, a végtermék, illetve szolgáltatás iránt meglévő, látens kereslet feltárása piackutatással, illetve szakmai konferenciák keretében, a termék termelésbeviteléhez szükséges partnerek felkutatása, inkubációs szolgáltatások nyújtása, valamint megvalósíthatósági tanulmány és összefoglaló esettanulmány készítése. 

Utolsó frissítés: 2016.07.28.