November - 2018
H K S C P S V
  01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30  

A projekt rövid bemutatása

Az Élelmiszer-tudományi Kar Hűtő és Állatitermék Technológia Tanszéke „Ultrahang alkalmazása húsok és húskészítmények gyártástechnológiájának fejlesztése” témában működik közre technológia transzfer projektben, mivel a kutatások eddigi eredményei alapján e K+F+I „termék” alkalmassá tehető üzemi méretű alkalmazásra, így alapját képezheti konkrét technológia transzfer megvalósításának.

 

A projekt konkrét gyakorlati célja az ultrahangos érlelési technológia piacéretté tétele, a végtermék, illetve szolgáltatás iránt meglévő, látens kereslet feltárása piackutatással, illetve szakmai konferenciák keretében, a termék termelésbeviteléhez szükséges partnerek felkutatása, inkubációs szolgáltatások nyújtása, valamint megvalósíthatósági tanulmány és összefoglaló esettanulmány készítése. 

Utolsó frissítés: 2018.10.19.