Április - 2019
H K S C P S V
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
22 23 24 25 26 27 28
29 30  

A projekt rövid bemutatása

Az Élelmiszer-tudományi Kar Hűtő és Állatitermék Technológia Tanszéke „Ultrahang alkalmazása húsok és húskészítmények gyártástechnológiájának fejlesztése” témában működik közre technológia transzfer projektben, mivel a kutatások eddigi eredményei alapján e K+F+I „termék” alkalmassá tehető üzemi méretű alkalmazásra, így alapját képezheti konkrét technológia transzfer megvalósításának.

 

A projekt konkrét gyakorlati célja az ultrahangos érlelési technológia piacéretté tétele, a végtermék, illetve szolgáltatás iránt meglévő, látens kereslet feltárása piackutatással, illetve szakmai konferenciák keretében, a termék termelésbeviteléhez szükséges partnerek felkutatása, inkubációs szolgáltatások nyújtása, valamint megvalósíthatósági tanulmány és összefoglaló esettanulmány készítése. 

Utolsó frissítés: 2018.11.30.